Hogyan juthat naponta 320 forintért kórházi betegágyhoz?

Mielőtt vásárolna, bérelne vagy lízingelne betegágyat, kérjük gondolja végig, elfér-e a lakásban!

Amennyiben kéri, szakemberünk felméri a lakás adottságait, tanácsot ad, segít a legmegfelelőbb ágy kiválasztásában. Ennek egyszeri díja van, ami ha később vásárol, bérel vagy lízingel nálunk, akkor az árba beleszámít.

Ha döntött, három lehetősége van: 

1. lízingeli az ágyat


Ebben az esetben NINCS AZONNALI KÖLTSÉG. Önnek egy jövedelemigazolást – munkahelyi igazolás, nyugdíjszelvény, NAV igazolás – kell bemutatnia, egy gyors bírálattal a pénzügyi szolgáltató döntést hoz. Ennek az ügyintézése az Ön otthonában történik. Ebben az esetben egyszerre akár több fajta terméket is választhat. Pozitív bírálat esetén 600 ezer forintig előleg vagy önrész befizetése nélkül kiszállítjuk, összeszereljük, beüzemeljük, megtanítjuk a használatát (600 ezer forint felett 20% önrész szükséges). A lízing három évre szól, a díjat havonta kell fizetnie. A három év alatt bármikor visszaadhatja a termékeket, ezután a termék aktuális értékén elszámolunk, Ön a lízinget le tudja zárni. Három év letelte után a termék vagy az öné, vagy visszavásároljuk.

Elektromos betegágy 

2. bérbe veszi az ágyat

Ilyenkor biztosítékot kérünk, ami az ágy ára. Kiszállítjuk, összeszereljük, beüzemeljük, megtanítjuk a használatát. Garancia ebben az esetben is van. Utána önnek fizetnie már nem kell, hanem havonta csökkentjük a biztosíték összegét a bérleti díjjal. Ha nincs tovább szüksége az ágyra, visszaszállítjuk öntől, a biztosítékból megmaradt összeget azonnal visszaadjuk.

3. megvásárolja az ágyat

A legtöbb esetben 24 órán belül ki tudjuk szállítani, összeszerelni, beüzemelni, megtanítani a használatát.  Ennek egyszeri költsége van. Garanciával árusítjuk.

Például

Ön kér egy motoros betegágyat, abba egy matracot, egy motoros felfekvés elleni
matracot, és egy ágyasztalt.

Ezek együttes értéke: 300 000 Ft

Bérlés esetén a termék 12 havi bérleti díját kérjük biztosítékként, amiből havonta 12 ezer forintot levonunk bérleti díjként. Ha már nincs szükség az eszközökre, akkor elszámolunk, a biztosítékként lefizetett összegből a fennmaradó részt visszakapja. Ebben az esetben naponta csupán 400 Ft-t költ szerette egészségére, és az ápoló munkájának könnyebbé tételére.

Lízing esetén nem kérünk előleget, biztosítékot, azaz nulla forintért a lakásán lehet az ágy.  Naponta 320 forintba (havi: 9 666 Ft) kerül. Három éven belül kötelezettséget vállalunk, hogy visszavásároljuk az eszközt, és ön le tudja zárni a szerződést. Három év után a termék vagy az öné marad, vagy teszünk egy vételi ajánlatot a megvásárlására.

keressen bizalommal!

Telefonszám: 06 30 755 02 05

E-mail: info@egeszsegtars.hu

Vélemény, hozzászólás?

Megosztás itt: facebook
Megosztom