Magunkról

Sarkig tárt szívvel köszöntök minden látogatót!

P. Szovák Csaba vagyok, a koromat tekintve már a „B oldal forog”.

1981-ben egészségügyi szakközépiskolában érettségiztem, és annyira mentőzni akartam, hogy 4 nap múlva már az Országos Mentőszolgálatnál dolgoztam.

A mostani munkámmal 2007-ben ismerkedtem meg egy multicégnél orvoslátogatóként. Intelligens kötszereket mutattam be szak- és háziorvosoknak.

Rá egy évre vállalkozást alapítottam jelenleg is ezt vezetem.

Az Egészségtárs Kft-vel új dimenziók nyíltak előttem. A korábbi céges lojalitásom az ellátott betegek irányába mozdult, az ország legtöbb nagykereskedelmi cégével leszerződtem, azaz mindenkinek az állapotának megfelelő legjobb kötszert tudom adni.

Közben az ápolói és mentőápolói képzettség mellé megszereztem a gyógyászati segédeszköz forgalmazói szakmát is.

Nagykereskedőként több gyógyászati segédeszköz boltnak, patikának, szociális otthonnak is beszállítunk.

Az évek során cégünk szerződést kötött a Társadalombiztosítóval – újkori nevén NEAK –, ez annyit jelent, hogy az orvosok által felírt gyógyászati segédeszközöket is kiadjuk, TB támogatással.

Munkát többen látjuk el. Van közöttünk 30 éves szakmai múlttal rendelkező sebész főorvos, diplomás ápoló, szakápoló és gyógyászati segédeszközös végzettségű szakember.

Legtöbbet a sebkezelésben fejlődtünk. Egyre többször kérik ki tanácsunk szakemberek és laikusok, szorosan együttműködünk sebészekkel, bőrgyógyászokkal. Folyamatosan képezzük magunk, a legtöbb sebkezeléssel foglalkozó konferencián ott vagyunk, tagjai például a Magyar Sebkezelő társaságnak.

Milyen célt tűztem ki magam elé?

Mivel azt tapasztalom, hogy azok az emberek, akiknek szükségük lenne betegségükben gyógyászati segédeszközökre, sokszor azt se tudják, kihez forduljanak. Szeretném elérni azt, hogy egyrészt tanácsot adhassak a részükre, másrészt ki tudjam őket szolgálni azzal, ami segít könnyebben gyógyulniuk.

0

Mit gondol, mi ez a szám?

Felmértük, és az jött ki, az elmúlt négy évtizedben körülbelül ennyi beteget láttunk el. Meggyőződéssel jelentem ki: ez a tapasztalati tudás és gyakorlat kellő alap ahhoz, hogy kérhessem az Ön és környezete bizalmát!

Forduljon hozzánk bátran!